Man in the mirror

In de hectiek van deze wereld, werd ik vorige week geraakt door het nummer Man in the mirror van Michael Jackson uitgebracht in 1987. Wat is dat een mooi nummer met een fantastische tekst! Het is inmiddels 29 jaar later en als ik de bijhorende clip bekijk, vraag ik mezelf af : Welke thema’s zijn er anno 2016 nieuw? Wat ontdek jij?

Hieronder de link naar de videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=PivWY9wn5ps

En dan terug naar het hier en nu… Wat heeft ‘Man in the mirror’ te maken met coaching en training? De volgende tekst maakt dat duidelijk:

Gisteren was ik slim en wilde ik de wereld veranderen,

vandaag ben ik wijs en wil ik mezelf veranderen.

Hoe ziet jouw wereld er op dit moment uit? Maak je je zorgen om de wereld en schreeuw of huil je dat van de daken? Bestaat jouw wereld uit een werkomgeving waarin je geen energie meer krijgt? En reageer je dat af op je collega’s? Is jouw wereld een druk gezinsleven waarin je met moeite de balans tussen werk en privé staande weet te houden? En voel je je steeds meer uitgeput?

Ik daag je uit om in de spiegel te kijken en je af te vragen: Wat kan ik aan deze situatie veranderen? Welke keuze heb ikzelf? Wat is jouw cirkel van invloed?

Kom je er zelf niet uit? Van harte welkom bij ZieMarie!