Training ‘Vind je passie’

Samen met Janine te Winkel (www.janinetewinkel.nl) heb ik de training ‘Vind je passie’ geschreven. Hieronder vind je meer informatie over deze training.

Heb je interesse? Vul het Contactformulier in bij Contact. Bij ‘vraag’ kun je training ‘Vind je passie’ invullen.

Van persoonlijk inzicht naar een concreet doel

Druk, druk, druk! Als je mensen vraagt hoe het is, is dat bijna altijd het antwoord dat je krijgt. Het lijkt wel een soort nieuwe status geworden. Maar als je druk bent, kun je dan nog nadenken over hoe het echt met jezelf is? En of je bezig bent met je passie in werk en/of privé?

In onze training ‘Vind je passie’ willen we juist stilstaan bij datgene waar je echt energie van krijgt. Want ook al doe je wat je goed kunt, wil dat niet zeggen dat je er energie van krijgt. Het woord passie ligt heel dicht bij bevlogenheid. In een onderzoek dat is gedaan naar bevlogenheid wordt burn-out het tegendeel van bevlogenheid genoemd.

Als je bevlogen bent, loop je warm voor je werk. Passie wordt in de Van Dale omschreven als hartstochtelijke liefde voor iets of iemand. Je bent er enthousiast over en je doet het omdat je het graag wilt, niet omdat het moet. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor jouw omgeving, want als je goed in je vel zit ben je productiever, maak je minder fouten en meld je je minder vaak ziek. En als je doet waar je enthousiast van wordt, geeft het je energie en dat zullen mensen op je werk en in je privé-omgeving merken.

Het kan zijn dat je geen energie meer krijgt van je werk, maar het kan ook zijn dat je niet weet wat je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd. Dan is deze training iets voor jou! Jij gaat op zoek naar jouw passie hetzij in werk en/of privé-situatie. Wij zijn ervan overtuigd dat je na deze training een doel hebt waar je vol nieuwe energie mee aan de slag kunt gaan.

Deze training hebben wij ontwikkeld vanuit onze passie en wij gunnen het iedereen om zijn/ haar passie (weer) te vinden. Gun jij het jezelf ook? Meld je dan aan.

Voor wie?

Deze training is voor jou als je je afvraagt of je nog wel datgene doet waar je energie van krijgt. De training is voor iedereen die zich opnieuw bewust wil worden van zijn/haar passie.

Inhoud van de training:

  • Kijken naar momenten in je leven waar jij je energie/passie voelde
  • Onderzoeken van energiegevers en energienemers
  • Theorie over belastbaarheid en belasting
  • (neuro)logische niveaus waarop we denken, leren, veranderen en functioneren
  • Een persoonlijk doel formuleren en versterken
  • Tools om met je persoonlijke doel aan de slag te gaan

Opzet van de training:

  • vier trainingsochtenden
  • twee individuele coachgesprekken
  • maximaal 8 deelnemers

Op deze manier haal je het optimale uit onze training, maar bovenal uit jezelf!

Data:

De data in het najaar van 2020 zijn nog niet bekend. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact op met mij.

Investering in jezelf: 395 euro inclusief btw 

Wat vinden deelnemers:

Ik vond het een verhelderende training met opdrachten die mij raakten. De tijd ging snel, jammer dat het nu al klaar is.

Een laagdrempelige training waarin ik heb geleerd dat ik mijzelf serieus mag nemen. Wees overtuigd van je eigen kracht!

Het heeft mij verder inzicht gegeven in waar ik mij de komende jaren voor in wil gaan zetten. Waar mijn focus ligt en waar ook één van mijn passies ligt.

Het samen op weg zijn naar een doel is prettiger dan alleen.

Deze training is een aanbeveling voor mensen die zin hebben in een volgende stap en nog zoekende zijn hoe dat er precies uit moet zien.

Erachter komen wat echt belangrijk voor je is.